UUTUUDET JA TARJOUKSET

UUTUUDET

Uutuus! CUTRIN AINOA


Herätä hentojen hiusten elinvoima! Uusi CUTRIN AINOA on täsämähoitosarja hienolaatuisille hiuksille, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille. Cutrin Ainoa on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Kausiuutuus! CUTRIN AVANTO

Kausiuutuus CUTRIN AVANTO on räätälöity suojaamaan ja syväkosteuttamaan hentoja hiuksia ja herkkää hiuspohjaa erityisesti kylminä kuukausina.
Uutuustuotteet sisältävät hiuksia ravitsevaa pohjoista mustikansiemenöljyä, kosteuttavaa mustikkavettä ja punaleväuutetta sekä innovatiivista Cutrin Cold Protection Complex -yhdistettä, joka auttaa suojaamaan lämpötilavaihteluilta. Tuotteiden koostumukset ovat vegaanisia. Kausituotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

CUTRIN AURORA COLOR CARE

Pidennä hiusvärin hehkua ja kiiltoa hellävaraisesti! Curtin Aurora CC Color Care on sävyttävä hoitoaine, joka auttaa ylläpitämään värin kiiltoa ja hehkua kampaamokäyntien välissä. Helppokäyttöinen tuote syventää ja kirkastaa väriä hellävaraisesti. Lopputuloksena saat ilmavat ja pehmeän tuntuiset hiukset. Tuote on suunniteltu erityisesti pohjoiselle hiukselle. Nyt kolme upeaa uutuussävyä: ruskea, punainen ja kupari.

TARJOUKSET

Eläkeläisalennus kaikista normaalihintaisista töistämme -15 %