UUTUUDET JA TARJOUKSET

Uutuus! CUTRIN LÖYLY

Viileä vuodenaika, kuiva ilma, sisätilojen lämmitys ja talvivaatetus haastavat hiustenhoitorutiinit ja aiheuttavat hiuspohjan kuivuutta sekä hiusten sähköistymistä. Cutrin tuo talvikaudelle tehokosteuttavan, hentoa hiusta suojaavan ja hiuspohjaa raikastavan CUTRIN LÖYLY -tuotesarjan. LÖYLY-tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi siellä, missä sinäkin nautit kylmistä talvipäivistä: saunan lämmössä.
LÖYLY-tuotesarja sisältää syväkosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä kosteuttavan hoitonaamion.

Vegaaninen. Kausituote, saatavilla rajoitetun ajan.

Uutuus! CUTRIN AINOA


Herätä hentojen hiusten elinvoima! Uusi CUTRIN AINOA on täsämähoitosarja hienolaatuisille hiuksille, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille. Cutrin Ainoa on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

CUTRIN AURORA COLOR CARE

Pidennä hiusvärin hehkua ja kiiltoa hellävaraisesti! Curtin Aurora CC Color Care on sävyttävä hoitoaine, joka auttaa ylläpitämään värin kiiltoa ja hehkua kampaamokäyntien välissä. Helppokäyttöinen tuote syventää ja kirkastaa väriä hellävaraisesti. Lopputuloksena saat ilmavat ja pehmeän tuntuiset hiukset. Tuote on suunniteltu erityisesti pohjoiselle hiukselle. Nyt kolme upeaa uutuussävyä: ruskea, punainen ja kupari.

TARJOUKSET

Eläkeläisalennus kaikista normaalihintaisista töistämme -15 %