UUTUUDET JA TARJOUKSET

UUTUUDET

Uutuus! CUTRIN AINOA


Herätä hentojen hiusten elinvoima! Uusi CUTRIN AINOA on täsämähoitosarja hienolaatuisille hiuksille, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille. Cutrin Ainoa on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Kausiuutuus! CUTRIN NAURU

Kausiuutuus CUTRIN NAURU on kehitetty suojaamaan hentoja hiuksia auringon polttavilta säteiltä sekä säilyttämään hiusväri kirkkaana. Uniikki ilme ja iloinen tuoksu hemmottelevat mieltä.
CUTRIN NAURU saa voimansa porkkanaöljystä ja pohjoisen luonnon tyrnietikkauutteesta. Sarjaan kuuluu syväkostettava shampoo ja hoitoaine sekä kevyt hoitosuihke. Tuotteet sisältävät hiuksille kehitetyn UVA- ja UVB -suojan ja ovat 100% vegaanisia. Kausituotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

CUTRIN AURORA COLOR CARE

Pidennä hiusvärin hehkua ja kiiltoa hellävaraisesti! Curtin Aurora CC Color Care on sävyttävä hoitoaine, joka auttaa ylläpitämään värin kiiltoa ja hehkua kampaamokäyntien välissä. Helppokäyttöinen tuote syventää ja kirkastaa väriä hellävaraisesti. Lopputuloksena saat ilmavat ja pehmeän tuntuiset hiukset. Tuote on suunniteltu erityisesti pohjoiselle hiukselle. Nyt kolme upeaa uutuussävyä: ruskea, punainen ja kupari.

TARJOUKSET

Eläkeläisalennus kaikista normaalihintaisista töistämme -15 %