UUTUUDET JA TARJOUKSET

UUTUUDET

Kausiuutuus! CUTRIN AVANTO

Kausiuutuus CUTRIN AVANTO on räätälöity suojaamaan ja syväkosteuttamaan hentoja hiuksia ja herkkää hiuspohjaa erityisesti kylminä kuukausina.
Uutuustuotteet sisältävät hiuksia ravitsevaa pohjoista mustikansiemenöljyä, kosteuttavaa mustikkavettä ja punaleväuutetta sekä innovatiivista Cutrin Cold Protection Complex -yhdistettä, joka auttaa suojaamaan lämpötilavaihteluilta. Tuotteiden koostumukset ovat vegaanisia. Kausituotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

CUTRIN AURORA COLOR CARE

Pidennä hiusvärin hehkua ja kiiltoa hellävaraisesti! Curtin Aurora CC Color Care on sävyttävä hoitoaine, joka auttaa ylläpitämään värin kiiltoa ja hehkua kampaamokäyntien välissä. Helppokäyttöinen tuote syventää ja kirkastaa väriä hellävaraisesti. Lopputuloksena saat ilmavat ja pehmeän tuntuiset hiukset. Tuote on suunniteltu erityisesti pohjoiselle hiukselle. Nyt kolme upeaa uutuussävyä: ruskea, punainen ja kupari.

TARJOUKSET

Nyt meiltä tuoksuton VIENO-sarja lahjapakkauksessa!

Sis. shampoon ja hoitoaineen

Yhteishintaan 24,90 €

TUOKSUTONTA KAUNEUTTA POHJOISIIN OLOSUHTEISIIN

CUTRIN VIENO on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hellävaraisilla tuotteilla hoidat ja muotoilet hiukset ilman ylimääräisiä ainesosia - lopputuloksesta tinkimättä.

VIENO sopii erityisesti hajusteallergikoille, tuoksuyliherkkyydestä kärsiville ja ylimääräisiä kemikaaleja välttäville. Sarjan hoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita.
ELÄKELÄISALENNUS -15 %
Kaikista normaalihintaisista töistämme.