TUOTEVALIKOIMA

Four Reasons Professional

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -shampoot ja hoidot tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Cutrin Vieno Sensitive

Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteystyössä kehitetty tuotesarja pohjoismaisille hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuotteet hoitavat ja muotoilevat hiukset hellävaraisesti ja tuoksuttomasti, ilman ylimääräisiä ainesosia. Sopii erityisesti hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville, mutta myös ylimääräisiä kemikaaleja ja tuoksuja välttäville. VIENO sisältää tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Tehokas tupasvillauute kosteuttaa, tasapainottaa ja suojaa herkkää hiuspohjaa. Pentavitin kosteuttaa ja virkistääkuivaa hiuspohjaa.

Cutrin Muoto

MUOTO-hiustenmuotoilusarja on kehitetty erityisesti hennoille ja hauraille pohjoismaisille hiuksille. Cutrin MUOTO -tuotteet antavat hiuksille tarvittavaa nostetta ja volyymiä, ihanteellista rakennetta ja luonnollisen kauniin viimeistelyn. Lisäksi tuotteet suojaavat hiusta haastavalta ja vaihtelevalta pohjoisen ilmastolta; UVA- ja UVB-suojat pidentävät hiusvärin kestoa sekä suojaavat luonnonväristä hiusta auringon haitoilta.

MUOTO-tuotteet auttavat vahvistamaan ja ennaltaehkäisemään hiusta katkeamiselta ja vaurioitumiselta muotoilun yhteydessä. Ne on kehitetty suojaamaan ja korostamaan pohjoismaisten hiusten kauneutta ja sopivat erinomaisesti arki- ja juhlakäyttöön. Tuotteiden tuoksu on puhtaan raikas.


Cutrin Koivu

Kausiuutuus CUTRIN KOIVU hemmottelee, suojaa ja kosteuttaa kesähiuksia! Pohjoisen luonnon koivunmahla virkistää ja auttaa kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa.
Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine sekä kevyt hoitosuihke. Kausituote on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Cutrin Reflection

Cutrin Reflection sävyttävillä hoitoaineilla pidät värisi haalistumattomana tai kirkastat värisi uuteen loistoon. 

Uudistunut Cutrin BIO+

CUTRIN BIO+ on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista ja myydyimmistä hiuspohjan ongelmiin erikoistuneista hiustenhoitosarjoista.

Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin hiuspohjan häiriöihin: kuivuuteen, kutinaan, hilseeseen, punoitukseen, hiusten rasvoittumiseen, ennenaikaiseen hiustenlähtöön sekä pitkien hiusten ohenemiseen.


Goldwell Kerasilk Control

Hallitsemattomille ja pörröisille hiuksille, sisältää keratiinia ja nestemäistä silkkiä. Puhdistaa hellävaraisesti ja silottaa hiuksia.

Color Mask Shampoo

Color Mask Shampoo on erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty shampoo, jonka hellästi pesevä SLS- ja SLES-vapaa koostumus suojaa hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia helpottaen niiden käsittelyä. Color Mask Shampoon sisältämät väripigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä ylläpitäen hehkuvaa hiusväriä. Color Mask Shampoo sisältää myös UV-suojan hiusvärin suojaksi.


Keune Design

Keune Design -tuotteiden avulla luot hiuksiin tyylin kuin tyylin. Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä. 

1922 by J.M.Keune

1922 by J.M.Keune miesten hiustuotteista voi aistia historiaa kun Keune sai alkunsa lähes 100 vuoden takaisesta apteekista. 1922 by J.M.Keune tuotesarja on kehitetty nykypäivän miehille. Hollannissa valmistetut ja tieteen avulla täydelliseksi suunnitellut tuotteet sisältävät ainesosia suoraan takapihoiltamme.

L'Oréal Professionnel

L'Oréal on maailman vanhin ja tunnetuin meikki-ja hiustenhoitomerkki. Kattavasta hiustenhoitosarjasta löytyy oikeanlaiset tuotteet kaikenlaisille hiustyypeille.