TUOTEVALIKOIMA

KAUSIUUTUUS! Cutrin OMENA

OMENA tarjoaa kosteutusta ja suojaa värjätyille tai raidoitetuille hiuksille kesäkauteen. 
Hydra Protection Complex ja sen sisältämä hyaluronaatti kosteuttavat, auttavat suojaamaan hiuksia lämmöltä ja pitävät hiukset sileinä. Kotimainen pihlajanmarjaöljy yhdessä pohjoisen leväuutteen kanssa kosteuttaa ja auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisia stressitekijöitä vastaan. 100% vegaaninen, sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille. Pakkaukset ovat kierrätettäviä ja valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista. Saatavilla rajoitetun ajan.

                                         


UUTUUS! Cutrin Promise

Promise-hiustenhoitosarja on fiksun hintainen, laadukas ja suomalainen. Tuotesarja sisältää tarkkaan harkitut ja viimeistä molekyylia myöten huolella suunnitellut tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun. Jokainen pakkaus on keskenään erilainen. Ja yhdessä ne ovat kuin taidegalleria pienoiskoossa. Promise-tuotteita saa vain kampaamoista.


BC Bonaxcure Frizz Away Treatment

Bonacure Frizz Away -sarjan intensiivinen tehohoito, joka on erityisesti kehitetty kesyttämään ja ravitsemaan kurittomat, karheat ja pörröiset hiukset. Tarjoaa kaikille hiustyypeille jopa 72 tunnin pörröisyyden hallinnan kauniin kiiltävien, sileiden hiusten saavuttamiseksi. Vegaaninen hiustuote.


  • Ravitsee ja kesyttää tehokkaasti kurittomat, karheat, pörröiset hiukset

  • Parantaa kammattavuutta ja hallittavuutta

  • Hallitsee hiusten pörröisyyttä jopa kolmen päivän ajan

  • Tasoittaa hiusten pintaa

  • Lisää voimakkaasti kiiltoa


BC Bonacure Moisture Kick

Kosteuttavaa hoitoa normaaleille, kuiville, laineikkaille tai kiharille hiuksille

Kun hiukset ovat kosteusköyhät, niistä puuttuu kiitoa, elastisuutta ja kimmoisuutta, ne ovat vaikeammat hallita ja haurastuvat helposti. Janoiset hiukset tarvitsevat nopeasti hoitoa, joka antaa niille välttämätöntä kosteutta elastisuuden ja pitkäkestoisemman, terveen näköisen kiillon palauttamiseksi.

Glyserolia sisältävä Bonacure Moisture Kick tasapainottaa hiusten kosteutta ja nostaa kuivimpienkin hiusten kosteuden optimaaliselle tasolle parantaen hallittavuutta jopa 72 %*, lisäten kiiltoa ja poistaen sähköisyyden. Tekee hiuksista täydellisen taipuisat, kiiltävät ja kosteutetut ja antaa runsasta elastisuutta ja kimmoisuutta


DS-kampaamotuotesarja

Korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton DS-kampaamotuotesarja on kehitetty ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS -tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti sekä tehokkaasti.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.


Four Reasons Original

Uudesta Four Reasons Original-valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset: herkullisen värisiä pulloja täynnä toinen toistaan hoitavampia raaka-aineita jokaiselle hiustyypille. Olivatpa hiuksesi vaurioituneet, värjätyt, kuivat tai superkuivat, saat vastauksen hiuspulmiisi. Shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot luovat perustan ja muotoilutuotteilla onnistuu tyyli kuin tyyli.


Valikoima 100 % vegaanisia, kotimaisia hiustuotteita, joista löytyy omansa kaikenlaisille hiuksille. Sarjan kaikki pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa, ja niiden valmistukseen on käytetty vain uusiutuvaa energiaa. Jokainen muovipakkaus on tehty kierrätettävästä biopohjaisesta sokeriruokomuovista, mikä pienentää merkittävästi tuotteiden hiilijalanjälkeä.


Four Reasons Color Mask

Four Reasons Color Mask on valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla voi korostaa hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.


Cutrin Vieno

CUTRIN VIENO on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hellävaraisilla tuotteilla hoidat ja muotoilet hiukset ilman ylimääräisiä ainesosia - lopputuloksesta tinkimättä.

VIENO sopii erityisesti hajusteallergikoille, tuoksuyliherkkyydestä kärsiville ja ylimääräisiä kemikaaleja välttäville. Sarjan hoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita


Cutrin BIO+

CUTRIN BIO+ on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista ja myydyimmistä hiuspohjan ongelmiin erikoistuneista hiustenhoitosarjoista.

Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin hiuspohjan häiriöihin: kuivuuteen, kutinaan, hilseeseen, punoitukseen, hiusten rasvoittumiseen, ennenaikaiseen hiustenlähtöön sekä pitkien hiusten ohenemiseen.


Cutrin Routa

Suomalaiselle miehelle suunniteltu hiustuotesarja. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon kuusenoksantyviuute auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. 100% vegaaninen.