TUOTEVALIKOIMA

Uutuus! Cutrin Löyly

Viileä vuodenaika, kuiva ilma, sisätilojen lämmitys ja talvivaatetus haastavat hiustenhoitorutiinit ja aiheuttavat hiuspohjan kuivuutta sekä hiusten sähköistymistä. Cutrin tuo talvikaudelle tehokosteuttavan, hentoa hiusta suojaavan ja hiuspohjaa raikastavan CUTRIN LÖYLY -tuotesarjan. LÖYLY-tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi siellä, missä sinäkin nautit kylmistä talvipäivistä: saunan lämmössä.
LÖYLY-tuotesarja sisältää syväkosteuttavan shampoon ja hoitoaineen sekä kosteuttavan hoitonaamion.

Vegaaninen. Kausituote, saatavilla rajoitetun ajan.

Forme Essentials


Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustehoito- ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä. Yksilöllisesti suunnitellut tuotteet tarjoavat täsmällistä hoitotehoa ja muotoilua kaikille hiustyypeille. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät UV-suojan.

Four Reasons Original

Uudesta Four Reasons Original-valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset: herkullisen värisiä pulloja täynnä toinen toistaan hoitavampia raaka-aineita jokaiselle hiustyypille. Olivatpa hiuksesi vaurioituneet, värjätyt, kuivat tai superkuivat, saat vastauksen hiuspulmiisi. Shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot luovat perustan ja muotoilutuotteilla onnistuu tyyli kuin tyyli.


Valikoima 100 % vegaanisia, kotimaisia hiustuotteita, joista löytyy omansa kaikenlaisille hiuksille. Sarjan kaikki pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa, ja niiden valmistukseen on käytetty vain uusiutuvaa energiaa. Jokainen muovipakkaus on tehty kierrätettävästä biopohjaisesta sokeriruokomuovista, mikä pienentää merkittävästi tuotteiden hiilijalanjälkeä.


Four Reasons Color Mask

Four Reasons Color Mask on valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla voi korostaa hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.


Four Reasons Professional

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -shampoot ja hoidot tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Cutrin Ainoa

Herätä hentojen hiusten elinvoima! Uusi Cutrin Ainoa on täsämähoitosarja hienolaatuisille hiuksille, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille. Cutrin Ainoa on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Cutrin Vieno

CUTRIN VIENO on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuoksuton tuotesarja hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Hellävaraisilla tuotteilla hoidat ja muotoilet hiukset ilman ylimääräisiä ainesosia - lopputuloksesta tinkimättä.

VIENO sopii erityisesti hajusteallergikoille, tuoksuyliherkkyydestä kärsiville ja ylimääräisiä kemikaaleja välttäville. Sarjan hoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita


Cutrin Aurora Color Care

Pidennä hiusvärin hehkua ja kiiltoa hellävaraisesti! Curtin Aurora CC Color Care on sävyttävä hoitoaine, joka auttaa ylläpitämään värin kiiltoa ja hehkua kampaamokäyntien välissä. Helppokäyttöinen tuote syventää ja kirkastaa väriä hellävaraisesti. Lopputuloksena saat ilmavat ja pehmeän tuntuiset hiukset. Tuote on suunniteltu erityisesti pohjoiselle hiukselle. Nyt kolme upeaa uutuussävyä: ruskea, punainen ja kupari.

Uudistunut Cutrin BIO+

CUTRIN BIO+ on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista ja myydyimmistä hiuspohjan ongelmiin erikoistuneista hiustenhoitosarjoista.

Tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin hiuspohjan häiriöihin: kuivuuteen, kutinaan, hilseeseen, punoitukseen, hiusten rasvoittumiseen, ennenaikaiseen hiustenlähtöön sekä pitkien hiusten ohenemiseen.


Keune Design

Keune Design -tuotteiden avulla luot hiuksiin tyylin kuin tyylin. Rakenne, volyymi ja hoito yhdellä käsittelyllä. 

1922 by J.M.Keune

1922 by J.M.Keune miesten hiustuotteista voi aistia historiaa kun Keune sai alkunsa lähes 100 vuoden takaisesta apteekista. 1922 by J.M.Keune tuotesarja on kehitetty nykypäivän miehille. Hollannissa valmistetut ja tieteen avulla täydelliseksi suunnitellut tuotteet sisältävät ainesosia suoraan takapihoiltamme.